HISTORIEN OM STRIPETE


 

Stripete ble etablert av Evy Reimers Arnestad høsten 2016. Evy har bakgrunn fra Colombia, har bodd flere år i Spania og USA, er bosatt i Norge og henter sin inspirasjon fra naturen. Kombinasjonen gir en enorm drivkraft, kreativitet og gjennomføringsevne i hennes søken etter å skape naturlige, trendy og tidløse design.

Stripete designer beachwear til både han og henne. Den røde tråden i alle klærne er et underliggende tema om en «laidback» livsstil inspirert av hav, strand, surf og naturens skjønnhet. Alle plagg er laget av 100% naturlige materialer – bambus, økologisk bomull, viscose mm – allergivennlig og meget behagelig å ha på seg.

Drømmen om å designe klær har alltid vært til stede, og med en opparbeidet posisjon, nettverk og kunnskap som gründer og designer av / for Treklokker – var timingen perfekt for å ta drømmen til neste nivå.

I planleggingsfasen og de første utkastene kom realiseringen av navnet. En kikk på alle designs, samt en tur i klesskapet, viste tydelig hvilken retning dette ville bære. Striper er både trendy og tidløst på samme tid. Det fungerer både til det formelle og uformelle.

Stripete var født!

 

Stripete by Evy

crafted by nature